Cati Rigo_psicòloga de l'esport

miércoles, 25 de junio de 2014

Hola a tots i totes!

Després d'un temps d'inactivitat, crec que és bon moment posar-se les piles amb el blog amb una cosa que va ocórrer ahir al mundial de Brasil. Avui és una de les notícies més comentades als diaris esportius de tots els països: la mossegada de Suárez a un jugador italià.

Estic sorpresa que un jugador d'elit com en Suárez, facin aquests tipus d'accions, després "dissimuli" (tocant-se la boca com si hagués estat l'altre jugador que hagués provocat el cop) i, posteriorment, fent declaracions del tipus " son cosas que pasan en la cancha", "no hay que tener en cuenta lo que pasa cuando se juega"...

Esper que la FIBA li posi una bona sanció, no econòmica, perquè no tendrà cap problema en pagar, però si sanció de partits sense jugar. A més, cal recordar que aquest jugador és reincident en aquestes tipus d'accions.

Les preguntes queden a l'aire...quin tipus de valors transmeten jugadors com ells als nins i nines que segueixen el fubtol? El Liverpool es plantetja vendre'l després del seu comportament? Li convé al Barça un jugador com ell?

En poques setmanes ho sabrem!

No hay comentarios:

Publicar un comentario